Maak kennis met het bestuur achter Noordzee Nettenvrij

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de personen achter Noordzee Nettenvrij! Hieronder kunt u over elk bestuurslid een klein beetje achtergrond informatie vinden.Wie is Remco de Vos

Hallo!
Graag stel ik mezelf even voor bij u.

Mijn naam is Remco de Vos, ben 30 jaar en dus in de bloei van mijn leven. En wat is er mooier om dan op deze manier een bijdrage aan de maatschappij te kunnen leveren.

Voor de nieuwsgierige onder ons, eerst even iets over mijn achtergrond:
Heb een grafische opleiding gedaan waar ik tot 1,5 jaar geleden niet actief mee bezig geweest. Heb vanaf mijn schooltijd tot 1,5 jaar geleden gewerkt binnen diverse supermarkt organisaties (Albert Heijn en Plus) in een management functie.

Op een gegeven moment heb je dat wereldje wel gezien en ben je toe aan iets nieuws.
Zodoende aan de slag gegaan als assistent bouwmarkt manager bij de Gamma, dat zeg ik!

Toen kwam al snel het besef dat ik daar niet gelukkig ging worden. Het was eigenlijk nog steeds hetzelfde spelletje, maar dan in een andere omgeving. Iets wat ik niet wilde, kijkend naar de toekomst.

Wat nu?
Dan moet je keuzes maken en kies je ervoor om te doen wat je gelukkig maakt.

Zodoende is zo'n 1,5 jaar geleden KIKmediazone ontstaan. KIKmediazone verzorgt voor u al uw marketing en communicatie. Hierbij kan het gaan om het realiseren van een nieuwe website of uw drukwerk. Ook uw social media activiteiten kunt u bij me neerleggen. Daarnaast geef ik workshops op locatie en zorg ik er samen met u voor dat uw bedrijf professioneel naar buiten kan treden. Een half jaar geleden kreeg ik een opdracht uit een bedrijfstak die mij tot dat moment onbekend was. De scheepvaart…

Voor Pan Salvage is de website ontwikkeld en is de nieuwe huisstijl is ontworpen. Pan Salvage is een allround bergingsbedrijf die zich onder andere door Hebo Maritiem laat inhuren voor diverse projecten.

Persoonlijk kende ik het probleem met de visnetten op de Noordzee al wel doordat ik wel eens verhalen had gehoord hierover en al wel van het bestaan van andere organisaties wist. Toen kwam de gedachte: met de technische middelen van de Bela en Pan Salvage kunnen we toch veel meer bereiken dan wat je met duikers kan?...

Dit is het moment geweest waarop Noordzee Nettenvrij ontstaan is. De Samenwerking hierin tussen KIKmediazone en Pan Salvage is beklonken. Geen woorden, maar daden!

Dankzij de steun van de organisaties die al met ons samen hebben gewerkt hebben we zo kort na de start al serieuze cijfers kunnen behalen.

Mijn visie voor de toekomst?
Ik hoop eind volgend jaar aan te kunnen tonen dat we door deze nieuwe werkwijze wat betreft het bergen van vistuig, visnetten en ander afval echt een grote sprong hebben gemaakt in het opruimen van de Noordzee.Wie is Henk de Bloeme

Hallo!
Graag stel ik mezelf even voor bij u.

U zult alleen nog even geduld moeten hebben tot mijn stukje tekst klaar is.Wie is Rob Bisdom

Hallo!
Graag stel ik mezelf even voor bij u.

U zult alleen nog even geduld moeten hebben tot mijn stukje tekst klaar is.

Contactpersoon

Remco de vos

Aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Phone: +31 6 27 06 89 06

Nominatie

Onze oprichter is genomineerd voor de Freelancer Of The Year award! Heb jij al je stem uitgebracht?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!Contact Formulier